Qui som?

Som una parella, la Sandra i el Cesc, a qui ens encanta viatjar, tant sigui a l’altra punta del món com fer petites escapades més a tocar de casa. Creiem que el nostre país està ple de llocs que valen la pena, i per això comencem aquest projecte, per anar-los descobrint poc a poc. Potser no podrem parlar de tots, però ens hi posarem i ho compartirem amb tots vosaltres.

Viatgem sols, ni fills ni animals de companyia, i les nostres escapades estan pensades precisament per a gaudir-les en parella, ni més ni menys. Això vol dir que no parem gaire esment a si els llocs són aptes per a criatures i no trobareu aquest tipus d’informació en les nostres entrades.

Ni ens allotgem a hotels de súper luxe ni viatgem de motxillers, és a dir, que les nostres escapades estan a l’abast de qualsevol parella amb uns mínims recursos. No som rics (ja ens agradaria!), ens guanyem la vida treballant, com tothom. Acostumem a moure’ns amb el nostre propi cotxe i el punt de partida és Terrassa, la nostra ciutat de residència. Si algun dia agafem un altre mitjà de transport, us ho farem saber.

A El campanar veí som partidaris d’un turisme respectuós amb les persones i el medi, som conscients de les molèsties del turisme i en la mesura de les nostres possibilitats intentarem reduïr aquestes molèsties de cara als locals.

Si no diem el contrari, absolutament tot sortirà de la nostra butxaca. Nosaltres paguem els nostres allotjaments, els nostres restaurants i les nostres visites, i mai ens identifiquem com a blocaires de viatge. Si algun dia hi ha una col·laboració per part d’algun establiment també us ho farem saber, creiem que hem de ser completament honestos amb les nostres opinions.

El nostre àmbit és Catalunya, però puntualment també poden entrar zones frontereres com Castelló, la Franja de Ponent, Andorra, Aran i el Rosselló.

El nostre país és tan petit que des de dalt d’un campanar sempre es pot veure el campanar veí.

Ens acompanyeu en aquest viatge?

(Visited 23 times, 1 visits today)